Back to school!

Idag var första dagen i skolan för mig efter sommarlovet och det var faktiskt ganska kul att vara tillbaka och träffa alla klasskompisar igen osv, och jag gillar min skola väldigt mycket! :)

Inför skolan hade jag laddat upp genom att införskaffa mig en del viktiga grejer:

• Kollegieblock, ett måste till alla ämnen för viktiga anteckningar osv! Och denna gången köpte jag färgglada block som gör en liten gladare när man pluggar!
• Ny skolväska! Min gamla var trasig överallt så behövde verkligen en ny, köpte en ny och den är verkligen rymlig så nu får jag plats med alla böcker och annat viktigt.
• Kalender - ett måste för att skriva upp alla läxor och inlämningar..
• Glasögon - länge har jag gått i skolan och inte sett vad det står på tavlan när jag sitter längre bak, är väldigt närsynt, men nu har jag pallrat mig iväg till optikern och fått glasögon så nu ser jag allt i minsta detalj. Nu slipper jag skriva av kompisen bredvid..



Så nu är jag mer än redo för ett nytt läsår i skolan! 8-D Är riktigt pepp på skolan nu faktiskt, hoppas det håller i sig i mer än en vecka i alla fall innan jag längtar efter lov igen!

Tegomass

Tjohej igen! Nu när jag skrivit hela två inlägg på två dagar (woaahh) så kan jag lika gärna fortsätta på det spåret.
Tänkte skriva ett litet inlägg om Tegomass, en japansk popduo som är enormt stora i Japan, som Tegomass och som medlemmar i bandet NewS. Dessa två sockersöta pojkar släppte en singel i Sverige år 2006 ("Miso soup") och besökte även vårt lilla land och gav en liten spelning för deras mest inbitna svenska fans. Jag själv var där, det var fantastiskt!
I alla fall, så har de släppt en singel till nu i Sverige, och den heter "Tanabata matsuri" och går att beställa på diverse olika svenska online cdbutiker.



Här är några länkar där man kan köpa singeln!

http://www.bengans.se/product.aspx?Currency=sek&language=en&skivkod=808070&section=music
http://english.megastore.se/template/next%2CProduct.vm?itemid=2131806&banid=13306&source=1300
http://cdon.eu/music/tegomass/
http://www.ginza.se/Product/Product.aspx?Identifier=238243

Ni får gärna köpa singeln och stödja dessa två japanska pojkar. Om fler och fler köper skivan så blir chansen att de kommer hit till Sverige igen större, och dessutom gör det att fler får upp ögonen för japansk popmusik, så sprid gärna till era vänner och alla ni känner ♥


Youtube

Hej! Helt plötsligt fick jag lust att få igång den här bloggen igen så nu tänkte jag skriva ett litet blogginlägg!
Tänkte skriva om en sångare som jag hittade via youtube som sjunger fantastiskt! Hans namn är Nick Pitera och han har gjort covers på flera kända låtar som Lady Gagas "Pokerface", Kelly Clarksons "My life would suck without you" och "A whole new world", låten från Aladin. Efter att ha lyssnat och sett hans videor på youtube så blev jag nästan lite småkär i honom ♥


Här sjunger han Aladinlåten "A whole new world" och han låter både som Aladin och Jasmine samtidigt, det är grymt att han kan sjunga både så mörkt och så ljust.

Kolla också gärna in hans andra videos på hans channel HÄR =)

Tävling på fokis.se

Nu är det så att Foki har en underbar tävling på sin blogg FOKIS.SE och jag tänkte delta.
Man fick önska sig precis vad man ville från sidan http://www.gadgetgirl.se/ och det är inte lätt och välja när det finns så många söta saker på den sidan.
Men jag vet i alla fall en sak jag vill ha, inte den mest dyraste och coolaste kanske men en söt liten grej som jag skulle få bra användning av, nämligen den här http://www.gadgetgirl.se/products/Hello-Kitty-Glasogonfodral.html



Ett glasögonfodral med hello kitty, visst är det sött? =)
Jag har precis fått glasögon för jag är närsynt, eller faktiskt så ska jag hämta glasögonen idag, och vad vore inte bättre än att få ha glasögonen i det här fina fodralet när man är i skolan o.s.v.? :)

Nu får jag väl bara hålla tummarna för att jag vinner ^_^

Och nu kanske detta inlägg är en bra början för att få den här bloggen aktiv igen kanske, har inte skrivit på väldigt länge.. vi får se hur det blir! Ha det bra, kram!


RSS 2.0