Tävling på fokis.se

Nu är det så att Foki har en underbar tävling på sin blogg FOKIS.SE och jag tänkte delta.
Man fick önska sig precis vad man ville från sidan http://www.gadgetgirl.se/ och det är inte lätt och välja när det finns så många söta saker på den sidan.
Men jag vet i alla fall en sak jag vill ha, inte den mest dyraste och coolaste kanske men en söt liten grej som jag skulle få bra användning av, nämligen den här http://www.gadgetgirl.se/products/Hello-Kitty-Glasogonfodral.html



Ett glasögonfodral med hello kitty, visst är det sött? =)
Jag har precis fått glasögon för jag är närsynt, eller faktiskt så ska jag hämta glasögonen idag, och vad vore inte bättre än att få ha glasögonen i det här fina fodralet när man är i skolan o.s.v.? :)

Nu får jag väl bara hålla tummarna för att jag vinner ^_^

Och nu kanske detta inlägg är en bra början för att få den här bloggen aktiv igen kanske, har inte skrivit på väldigt länge.. vi får se hur det blir! Ha det bra, kram!


Kommentarer
Postat av: Anonym

hejsan!

Okej,förlåt för detta späm...Men jag vill tipsa dig om en blogg som heter http://jjuno.blogg.se

Det är inte bloggaren som skickat detta,utan en läsare..Och varför jag gör det,är för att jag älskar den bloggen.Det är en vettigaste,viktigaste & bästa bloggen jag läst.Hon skriver om självförtroende .Om en människa ska funka,så behövs självförtroende .Det är a-o i livet.

Hon skriver allt ifrån hur du blir säkrare med killar,till hur du kan stärka din kompis självförtroende .Hon kommer också ha intervjuer med några läsare,som varit mobbade eller haft anorexia..Gör som du vill,men du vet precis lika bra som jag att en sån hära blogg behövs,så det är ett vettigt beslut att besöka den.Tjejen som skriver den är värd en stjärna på blogghimmlen.



Tack för mig



( http://jjuno.blogg.se )

2009-08-25 @ 17:02:40
Postat av: Minnie

Hej gumman nu lottar jag ut ett presentkort på Gina Tricot på min blogg, skulle bli jätte glad om du deltar :) Kram Minnie

2009-08-25 @ 21:00:58
URL: http://www.minnies.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0